Florus Verdysseldonk

"We leven in een bijzondere tijd waarin je mogelijkheid voor jezelf kunt creëren om te gaan doen wat echt bij je past"

De eerste antwoorden op de vraag: "Waarom ben ik hier?" kreeg ik tijdens mijn afstuderen aan de kunstacademie. Ik ben toen opzoek gegaan naar de bron van inspiratie en intuïtie. Als afstudeerproject (2002) heb ik het Zero Point Field vormgeven. Het Zero Point Field is een wetenschappelijke benaming voor een allesomvattend veld waarin een verklaring wordt gegeven voor paranormale gaven en wordt aangetoond dat gedachten een directe invloed hebben op je omgeving. Wie in contact staat met dit veld kijkt voorbij de tastbare wereld en heeft een oneindige inspiratiebron. Ik had mijn passie gevonden!  

Lezingen, boeken, workshops, trainingen en diep verlangen om de wereld waarin we leven beter te begrijpen hebben me geleerd hoe je aandacht kunt inzetten om meer geluk en welzijn in je leven toe te laten. Onderdeel van mijn afstuderen was het werkboek: "Het creëren en contact leggen met je eigen werkelijkheid" en dat is nog steeds de basis​ van wat ik vandaag met Bron Beleving deel. Ik leg verbanden tussen wetenschappelijke onderzoeken en spiritualiteit om inzicht te geven in hoe onze gedachten de wereld beïnvloeden.  

Een groot deel van mijn leven heb ik als zwaar ervaren. Meditatie en yoga en hebben me geholpen dat te doorbreken. Ik ging steeds meer inzien dat ik mezelf niet toestond om te zijn wie ik graag wilde zijn. Langzaam heb ik de verbinding met mijn innerlijke bron hersteld en heb veel van mijn beperkende gedachte patronen losgelaten. Ik leerde mezelf kennen en daarmee ook de wereld waarin ik leef. Vanuit dit nieuwe perspectief was het makkelijker om de balans in het leven te behouden. Het leven werd moeitelozer en er ontstond meer inzicht in hoe alles met elkaar verbonden is en hoe wij met onze gedachten de wereld vormgeven.   ​

Als je beperkende gedachten loslaat ontstaan er nieuwe ideeën en inzichten waarmee je de weg vrij maakt naar het leven, werk, relatie waar je écht in je hart naar verlangt. Met mijn video's inspireer ik je om het leven met andere ogen te bekijken en je waarheid te onderzoeken. Hierin leg ik uit hoe je je onderbewuste kunt herprogrammeren en zodat je kunt toelaten wat je gelukkig maakt. 

Met Bron Beleving inspireer ik je om weer te dromen zonder beperkingen

  • Tijd en aandacht voor jouw geluk
  • Vertrouwen op je gevoel
  • Toestaan om te zijn wie je bent
  • Zelf bepalen hoe je je voelt
  • Openstellen voor nieuwe mogelijkheden 
  • Gelukkig en vrij leven 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.