Pijnappelklier het derde oog

De pijnappelklier is het derde oog

Open je derde oog voor een gezond en geïnspireerd leven

Voor veel mensen is het derde oog een vaag spiritueel begrip maar niets is minder waar. Je derde oog is heel concreet. Heb je je weleens afgevraagd hoe het kan dat je in je slaap beelden waarneemt terwijl je ogen dicht zijn? Wat we meemaken in onze dromen is zo echt dat we niet eens doorhebben dat we slapen. Deze beelden komen van je derde oog.

Het derde oog is de pijnappelklier in het midden van je hoofd

De wetenschap noemt het derde oog de pijnappelklier. Deze klier is verbonden met hetzelfde deel van je hersenen als je echte ogen. Het heeft ook de dezelfde structuur als de oogballen. Het is dus niet raar dat religieuze geschriften en occulte kennis verwijzen naar deze klier als het derde oog. Ik heb een video opgenomen waarin ik uitleg waarom het waardevol is om je in die kennis te verdiepen en wat je kunt doen om je derde oog verder te openen.

Wil jij jouw pijnappelklier openen? Van bewust dromen naar bewust creëren

Michael Persinger

Michael-Persinger

Michael-Persinger

Wil je graag meer verdiepen in de onderzoeken die er gedaan zijn naar de  capaciteiten van het menselijk brein? Bekijk dan de presentatie van Michael Persinger. Deze neuropsycholoog aan de Canadese Laurentian-universiteit vertelt over onderzoeken die zijn gedaan naar o.a. het zien op afstand.

Zijn presentatie: "No more Secrets" gaat over wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat onze gedachten de mensen en de wereld om ons heen beïnvloeden. Bekijk de video

 

2 reacties

  1. Florus, weer een geweldig mooi en duidelijk filmpje! Ik blijf je volgend 🙂 <3

Reageren is niet mogelijk