Occulte kennis: inzichten voor een gelukkig leven

Occult betekent letterlijk "Verborgen Kennis". In de moderne tijd kunnen we daar niet meer van spreken want eigenlijk is niets meer verborgen. Via internet heeft iedereen heeft toegang tot kennis.

Er is echter zoveel afleiding dat we niet de tijd en de aandacht hebben om ons erin te verdiepen. Als je andere blogs van me hebt gelezen dan weet je dat aandacht creëert. Het bepaalt wat je wel en niet toelaat in je leven. Ik heb jarenlang in dezelfde cirkel gelopen. Steeds dezelfde patronen in een andere vorm. Ik bleef reageren op op de prikkels die me aangeboden werden. Occulte kennis gaf mij de inzichten om deze patronen te doorbreken en nieuwe mogelijkheden in mijn leven te creëren.

Kennis is de weg naar vrijheid

Occulte kennis

Het boek: de kennis is de weg naar vrijheid

Tijdens mijn onderzoeken ben ik gaan inzien dat het begrijpen en toepassen van occulte kennis de weg naar vrijheid is. Deze kennis geeft inzicht in kosmische wetten, het menselijk bestaan en de werking van de menselijke geest. 

Er wordt de laatste tijd steeds meer bekend over de werking van onze hersenen. EEG scans geven inzicht in het verband tussen gedachten en emoties of de bijvoorbeeld de werking van meditatie. De kwantumfysica toont aan dat de waarnemer het waargenomene direct beïnvloedt. Met andere woorden: onze gedachten hebben direct invloed op ons gevoel en de wereld waarin we leven.

Omdat ik begrijp dat jij geen tijd hebt om er onderzoek naar te doen heb ik een korte video voor je opgenomen die je meer inzicht geeft in deze occulte kennis. Het kan je helpen om de balans in je leven terug te vinden want daar is deze kennis voor bedoeld. De occulte tradities hadden de intentie om mensen te leren hoe ze vanuit hun vrije wil in overeenstemming met de universele wetten kunnen leven en creëren wat ze willen. En nu kan ook jij gebruik maken van deze kennis om je leven positief te beïnvloeden. Veel kijkplezier!

Meer balans in je leven? Lees meer over een Bron Sessie

4 reacties

 1. Wow Florus, wat een duidelijke video en wat goed dat je deze kennis nog eens aantipt en duidelijk uitlegt! Geweldig!!! 🙂

  • Florus Verdijsseldonk

   Het is goed om ons creative deel de aandacht te gaan geven die het verdient. Dus blijf vooral Mandala workshops geven 🙂

 2. Hi Floris,
  Patty vertelde al van je vette video: hij is inderdaad erg gaaf! Mooie achtergronden, inspirerende tekst. Bedankt! Gr, Wendy

  • Florus Verdijsseldonk

   Hoi Wendy,
   Erg Leuk om je reactie te lezen. Als je deze video al gaaf vindt dan zal de volgende video je ook inspireren. Het gaat over het oog van Horus, je derde oog en wat je kunt doen om deze te openen.

Reageren is niet mogelijk