Gedachtekracht: het wetenschappelijke bewijs

Om meer geluk in je leven toe te laten hoef je alleen maar gedachtekracht te gebruiken. Nu denk je misschien: dat klinkt mooi maar heb je ergens twijfel of het wel echt zo simpel kan zijn.

Ik kan je vertellen dat ik dat ook ooit heb gedacht. En het was lastig om mijn overtuiging aan te passen. Spirituele boeken en uitspraken van spirituele meesters  fascineerde me maar sommige dingen vond ik moeilijk te accepteren omdat ik gewoon wilde weten hoe het werkt. Mijn overtuigingen konden niets met uitspraken van bijvoorbeeld Buddha: “it’s your mind that creates this world” of Jezus die zegt: “Vraag en het wordt gegeven”. Ik wilde bewijzen hebben. Eerst zien dan geloven. En het heeft me behoorlijk wat tijd gekost om het om te draaien naar eerst geloven en dan zien. Maar ik weet nu dat het zo werkt. 

“Ken uzelf”

Gedachtekracht

Gedachtekracht

Deze uitspraak is niet alleen bekend uit de bijbel maar zijn ook de woorden boven de ingang van de tempel van Apollo in Delphi waar het heilige orakel zich bevond. De wetenschap heeft ons weggeleid van de wijsheden uit heilige geschriften maar deze uitspraak heeft de wetenschap uiterst serieus genomen en tot op het bot toe uitgezocht. Hiermee is een belangrijke les inzichtelijk gemaakt. Kennis is de weg naar vrijheid. Het helpt om je onderbewuste open te stellen voor nieuwe overtuigingen. Met eenvoudige wetenschappelijke onderzoeken laat ik je zien hoe alles met elkaar verbonden is en hoe jouw gedachten bepalen wat je kunt toelaten in je leven. Zo kun je volhardender zijn om gedachtekracht in te zetten en je leven te veranderen.

Gedachtekracht

Als je begrijpt hoe dat werkt kun je makkelijker je leven veranderen. In de volgende video deel ik wetenschappelijke onderzoeken om spirituele kennis te verklaren zodat deze kennis voor het westerse denken acceptabel wordt. Na deze video kijk je met andere ogen naar de wereld. Je leert meer over elektromagnetische velden: de verbinding tussen jou en de wereld om je heen.​ Hoewel onzichtbaar voor het oog zijn ze van levensbelang en de basis voor al het leven.

 

Alles is één

Deze video is onderdeel van de training: "Van bewust dromen naar bewust creëren"

Lees meer over Van bewust dromen naar bewust creëren

Een correctie op het experiment uit de video (1:20) van Luc Montagnier: Niet het DNA zelf ontstaat uit het niets, maar de DNA-informatie, de volgorde van de base-paren, wordt door electromagnetische golven doorgegeven aan het water. De ingredienten van het DNA worden gewoon aan het water toegevoegd. Maar dan zijn er duizenden volgordes van nucleotides (bouwstenen van het DNA) mogelijk, echter de volgorde van de nucleotides van het gevormde DNA komen voor 98% overeen met die in de oorspronkelijke buis.

2 reacties

  1. Een hele mooie en duidelijke uitleg.
    Wouw,dat het zo werkt! Heel bijzonder!
    En deze uitleg komt voor mij op een goed moment. Dank je wel!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *